Visionboards

Heb je behoefte aan (meer) zicht krijgen op je toekomst of is er een aanleiding om (meer) helderheid te krijgen in de doelen die jij je op kortere en langere termijn op privé- dan wel beroepsterrein wil stellen, dan kan het maken van een Vision-board daar bijzonder ondersteunend in werken. Wat in je onderbewust zijn zit wordt door het maken van een Vision-board namelijk bewust gemaakt.

Een Vision-board kan op talrijke manieren en met talrijke materialen gemaakt worden; het resultaat is een (virtueel) board of collage van afbeeldingen, plaatjes, posters enz. dat, als je dat zou willen, elk moment door jezelf weer bijgesteld kan worden.

Hoe dan ook ; je wordt van het bezigzijn met en maken van een Vision-board blij, omdat het je (opnieuw) de regisseur van je eigen leven maakt.

Welke manier van werken je ook kiest het helpt je niet alleen om je wensen, doelen en focus helder te krijgen, het zet je ook meteen in (het proces van) beweging.

Ik bied je de mogelijkheid om dit proces in een consult van 2,5 uur onder mijn begeleiding, individueel of groepsgericht  te doorlopen.