Levensverhalen schrijven

Het schrijven van je levensverhaal al dan niet in combinatie met SoulCollage®kaarten maken is een unieke uiting in woord EN beeld!

Je levensverhaal kent vele, “gezichten’, geuren en kleuren, die ergens (ver weg) opgeborgen liggen.

Klaarliggend om opgehaald te worden, op het moment dat jij dat wil, er open voor staat en er voor jezelf mee aan de slag wilt. Gewoon voor je plezier en/of bij behoefte aan het scheppen van helderheid en ordening. Om het daarna evt. aan mensen in je (directe) omgeving te kunnen laten zien, te laten lezen en met hun te delen.

Heb je op de een of andere manier zin en behoefte om herinneringen uit je persoonlijke leven op een luchtige en creatieve manier op te halen, uit te werken en te delen, dan nodig ik je uit om je aan te melden voor een introductie workshop: Levensverhaal en SoulCollage® kaarten.

Afhankelijk van je eigen behoeftes, kan het uitwerken van een (klein) stukje uit je grote levenspuzzel voldoende zijn. Mogelijk krijg je de smaak zo te pakken, dat je met meer stukjes (fases) uit je leven aan de slag wil.

Ik bied ik je de mogelijkheid om onder mijn begeleiding met je levensverhaal in combinatie met SoulCollage® kaarten maken hiermee aan de slag te gaan.